Volg ons op Facebook

Aanbiedingen


De Camping

De camping is van begin april tot eind oktober geopend. De bungalows worden het hele jaar verhuurd. In de Rimboe heeft veel ruimte voor tenten, campers, vouwwagens en toercaravans. Daarnaast is er een groot aantal vaste staanplaatsen. Honden zijn aangelijnd welkom.

In het park zijn alle faciliteiten aanwezig voor een aangenaam verblijf. Het sanitairgebouw, de wasserette en het parkeerterrein vormen de basisvoorzieningen. RecreŽren op het terrein van In de Rimboe wordt speciaal dankzij het verwarmd zwembad, de grote speeltuin en de fietsenverhuur. En eveneens dankzij de Herberg, met overdekt terras, broodjesservice tijdens de ochtenduren, smakelijke lunch- en dinergerechten en snackservice.


Entree van camping in de Rimboe Speeltuin van camping in de Rimboe

De Recreatievereniging organiseert in het hoogseizoen dagelijks activiteiten. Deze vinden plaats in de recreatieruimte de Wigwam en in de Herberg. Enkele aansprekende voorbeelden zijn de live muziek op zondagmiddag, de diner dansants, de comedy night en de proeverijen. En voor de kinderen en de jongeren de zeskamp en de playbackshows.

Klik hier voor de tarieven

Klik hier voor beschikbaarheid en uw reservering


Toerveld Zwembad van camping in de Rimboe
Bospad

Online boeken

Boek online uw bungalow of kampeerplaats!

Evenementen


VVV  Recron
© In de Rimboe [t] 0341-552753 Design & Realisatie: Holiday Media
Schoolweg 125 [e] info@inderimboe.nl Contact
3852 ZD Ermelo   Disclaimer